mandag 19. oktober 2009

Forberedelser 02 - hvilken buss fra flyplassen?

...ups. Hvilken buss skal jeg ta fra flyplassen til Sangrok gym?
Nytt søk på master changs hjemmeside....og deretter e-post til Chang for å be om instrukser (også på koreansk) til bussjåfør m.m. Venter på tilbakemelding :-)

Hjemmesiden til Master chang?
http://www.sangrokgym.com/

Tilbakemelding 21/10:
Her er litt hjelp fra Master Chang utover det som står på hjemmesiden for hvordan komme dit dersom noen andre skulle tenke på å besøke Sangrok gym:

6 kommentarer:

  1. Nettengelen20/10/09 20:19

    Husk å ta med hullfrie sokker. På restaurantene må du nemlig ta av deg skoene :-)

    SvarSlett
  2. Takk Nattengel :-)
    Har også hørt at restaurantbesøk kan være en prøvelse for de av oss som ikke er vant med å sitte på puter på gulvet. Håper det er rask servering. Skal trene med å sitte med bena i X på flyet fra Munchen til Seoul (10 timer - det burde holde ;-) Skal samtidig sjekke om sokkene mine er hullfrie...

    SvarSlett
  3. Er du sikker på at Master Chang ikke har sagt at du skal bli med helt til Nord-Korea?

    SvarSlett
  4. Du får ha god tur ketil! Ta masse bilder, og hold oss oppdatert!! =)

    Lakxsan

    SvarSlett
  5. Du får nok sitte på stoler på de fleste restauranter i Korea i dag. Jeg anbefaler deg å gå på en tradisjonell "koreansk barbecue" restaurant. Mye god mat og mye god drikke samt god service. PS! om du er godt fornøyd med servitøren så ikke tilby henne for mye å drikke for da kan det hende ho må byttes ut. Tror de jobber litt på skift for å si det sånn .-)


    Kim

    SvarSlett
  6. Hei :-)
    Har spassert litt rundt idag og erfart at selv med eventuelle hull i sokkene, problemer med å sitte på gulvet, så kan man spise sittende, stående og sikker på hodet også om man ønsker. Det er mattilbud for enhver og prisene er antagelig sterkt subsidiert på linje med helmelken hjemme, men billigere. Føler jeg har mer penger igjen etter spaserturen enn før - til tross for at jeg spiste godt ;-)

    SvarSlett