onsdag 28. oktober 2009

Formiddagstrening og BBQ lunsj onsdag


Nå er vi ferdige med dagen formiddagsøkt. Som vanlig steps og poomse trening. Denne gangen var det franske paret, Dominique (2.dan) og Ali (5.dan) fra Sangrok Lyon med på treningen. Treningen består av repitering, repitering og repitering - beste måten å lære de grunnleggende bevegelser. Endel bevegelser flyter litt bedre nå, men det er noen som fortsatt virker helt umulige. Jeg skal forsøke å legge ut flere bevegelser på nettet etterhvert. Det kan muligens ta litt tid. da vi drar opp til tempelet imorgen tidlig og blir der til mandag. Tar med PC'en for å skrive ned litt detaljert hva vi gjør der, men regner ikke med at de har internett.

Etter treningen dro hele gjengen til en lokal restaurant og bestilte en felles BBQ som dere vil se av bildene. Jeg har lagt merke til at mange av rettene er basert på at man er flere. Derfor spiser jeg som oftest når jeg er alene på små lokale (take-away) sjapper og fra små boder på gata.

Familien Hunstad kom akkurat med oppakning for tempelturen (se tidligere inlegg og link). Vi drar med buss herfra imorgen tidlig (det kan bety rett etter Master Changs middagservering ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar