mandag 2. november 2009

Tea seremoni hos Abbeden.


Idag tidlig fikk vi (Henrik) beskjed om at Abbeden ønsket å invitere oss til morgen tea på kontoret 08:30. Det ble en fin seanse. Han snakker bra engelsk og var veldig interessert hvordan vi hadde opplevd oppholdet i Golgulsa, i Norge og hvordan vi mente Traditional Marshall Art blir mottatt hos oss. Det er sikker mange sider vi burde nevnt, men vi var litt opptatt av de nye dimmensjonene vi hadde sett på noen av oppvisningene. De ekstreme showene kjenner vi jo alle. Men vi noterte oss at utøvelsene av tradisjonell kampkunst her på tempelet er ment for utøvere - i alle aldre. I tillegg hadde de en variert utførelse av "musical forms". Fra kule actionbaserte til rolige zen basert musikk. I tillegg kombinasjon med dans og marshall art bevegelser. Av den grunn mener vi at tradisjonell kampunst kan appellere til flere enn ungdommen om den bare blir presentert på riktig måte og til riktig publikum.

Det burde derfor være mulig å kombinere Sangrok og MUDOs program med nye former for musikk slik at endel personer som velger eller liker annen utøvende kunst og musikk kan øke tilhørigheten til det vi tilbyr.

Vi så Abbeden utføre noe lignende igår under en forestilling. Han har fremdeles flotte og myke bevegelser (til tross for alderen på 54 ;-), assistert av en ballettdansende dame i tradisjonell drakt - alt koreogert inn i en estetisk flott ramme.

Tea sermonien tok slutt og vi bestilt taxi til busstasjonen trodde "snobbem fra Skeen" og jeg. Drosjene stoppet et helt annet sted. Omdirigert av Henrik og Kyungja til en restuarant for lunsj med KJØTT & ØL attåt!!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar